Bedste vidaXL Mikrofonstativ: Se top 2 (opdateret maj 2022)

Mikrofonstativ.dk » Alle guides » Mikrofonstativ » vidaXL Mikrofonstativ

Du er landet på Mikrofonstativ.dk, det helt rigtige sted at finde vidaXL mikrofonstativ. Vi har udvalgt de 2 bedste produkter lige nu, så du er sikret et godt køb.
De 2 tilbud på listen er udvalgt efter følgende kriterier:

✅ Aktuelle vidaXL mikrofonstativ tilbud | ✅ Produktkvalitet | ✅ ⭐ Kundeanmeldelser | ✅ Gratis levering / Fri fragt | ✅ 🇩🇰 Danske webshops

Billede af vidaXL keyboardstativ med mikrofonstativ og nodeplade

1: vidaXL keyboardstativ med mikrofonstativ og nodeplade

Bedste pris: 379.80 hos Hjemmets

Dette klassiske og kompakte keyboardstativ med X-stel kommer med et mikrofonstativ og en nodeplade, og det er egnet til bands, underholdningsgrupper og musikentusiaster. Det holder dit keyboard godt på plads. Det er lavet af stærke stålrør, hvilket gør de… læs mere hos Hjemmets >>

Billede af vidaXL justerbart mikrofonstativ

2: vidaXL justerbart mikrofonstativ

Bedste pris: 302.40 hos Hjemmets

Dette justerbare mikrofonstativ, bygget med et kraftigt stålrør, er ideelt til sangere, bands, underholdningsgrupper og andre musikelskere. Dette stativ har flere forskellige indstillingshøjder og kan derfor let indstilles i den ønsket højde med grundlægg… læs mere hos Hjemmets >>

Dagens priser og tilbud, opdateret 18. maj:

Dyreste vidaXL Mikrofonstativ på listen er vidaXL keyboardstativ med mikrofonstativ og nodeplade fra Hjemmets med en pris på 379.80. Billigste udvalgte Mikrofonstativ er vidaXL justerbart mikrofonstativ som du kan købe for 302.40 hos Hjemmets. Forskellen på de to priser er 77.4 kr. – de 2 vidaXL Mikrofonstativ vi har fundet koster i gennemsnit 341.1 kr.
Ovenstående vidaXL Mikrofonstativ data og priser er hentet fra 1 butikker (Hjemmets). Alle vidaXL Mikrofonstativ tilbud er opdateret i dag 18-05-2022. Vi tager forbehold for fejl i priser og lagerstatus.

Flere Mikrofonstativ guides:

Fandt du ikke det rigtige Mikrofonstativ blandt de 2 ovenfor? Så kig i nogle af vores andre detaljerede guides til at finde den bedste Mikrofonstativ:

Se også:

Se også vores andre gode indlæg på Mikrofonstativ.dk

Mere med vidaXL:

Er du vild med vidaXL, men Mikrofonstativ var ikke det rigtige? Så er det godt vi har følgende guides til de bedste produkter fra vidaXL: