Du er landet på Mikrofonstativ.dk, det helt rigtige sted at finde B Toys mikrofon. Vi har udvalgt de 2 bedste produkter lige nu, så du er sikret et godt køb.
De 2 tilbud på listen er udvalgt efter følgende kriterier:

✅ Aktuelle B Toys mikrofon tilbud | ✅ Produktkvalitet | ✅ ⭐ Kundeanmeldelser | ✅ Gratis levering / Fri fragt | ✅ 🇩🇰 Danske webshops

1: B toys Okideoke mikrofon

  • Dagens pris: 239,95 kr.
  • Fundet hos Babysam.dk
  • Mærke: B Toys

Den første anbefaling på vores liste har vi fundet hos Babysam.dk.

Her kan “B toys Okideoke mikrofon” fås til 239,95 kr.

Forhandlerens beskrivelse:
Så skal der synges ? og kun du kender sangen, og du kan lige så godt synge den højt! Okideoke er en super mikrofon med 8 indspillede melodier, som du kan sætte op eller ned i tempo, den forstærker din stemme.
Fantastisk til dig, som elsker at underholde!…

Se hos Babysam.dk ❯❯

2: B Toys mikrofon med lysshow

Sidste produkt på vores liste er B Toys mikrofon med lysshow som vi har fundet til 479,95 hos Børnenes Kartel.

Forhandlerens beskrivelse:
Flot mikrofon fra B Toys som alle børn vil elske.
Mikrofonen indeholder 5 melodier, der kan synges til. Man kan også optage sin egen sang – helt op til 40 stk – og bagefter ændre på stemmen.
Den kan også forbindes med fx iPhone og Bluetooth, der giver uen…

Se hos Børnenes Kartel ❯❯

Dyreste B Toys Mikrofon på listen er B Toys mikrofon med lysshow fra Børnenes Kartel med en pris på 479.95. Billigste udvalgte Mikrofon er B toys Okideoke mikrofon som du kan købe for 239.95 hos Babysam.dk. Forskellen på de to priser er 240 kr.
Ovenstående B Toys Mikrofon data og priser er hentet fra 2 butikker (Babysam.dk, Børnenes Kartel). Alle B Toys Mikrofon tilbud er opdateret i dag 28-11-2022. Vi tager forbehold for fejl i priser og lagerstatus.

Flere Mikrofon guides:

Fandt du ikke det rigtige Mikrofon blandt de 2 ovenfor? Så kig i nogle af vores andre detaljerede guides til at finde den bedste Mikrofon: