Du er landet på Mikrofonstativ.dk, det helt rigtige sted at finde Sennheiser mikrofon. Vi har udvalgt de 2 bedste produkter lige nu, så du er sikret et godt køb.
De 2 tilbud på listen er udvalgt efter følgende kriterier:

✅ Aktuelle Sennheiser mikrofon tilbud | ✅ Produktkvalitet | ✅ ⭐ Kundeanmeldelser | ✅ Gratis levering / Fri fragt | ✅ 🇩🇰 Danske webshops

1: Headset mikrofon til bla. sennheiser – HSE-330/SK

  • Dagens pris: 1999,- kr.
  • Fundet hos BeKent.dk
  • Mærke: Sennheiser

Den første anbefaling på vores liste har vi fundet hos BeKent.dk.

Her kan “Headset mikrofon til bla. sennheiser – HSE-330/SK” fås til 1999,- kr.

Forhandlerens beskrivelse:
Headset mikrofon passer bla.
til SennheiserKorrosionsbestandig nakkebøjle; let at rengøreDrypring (beskytter mikrofonkapslen mod fugt)Høj bærekomfort og kabel med trækaflastningSidder stabiltTop kvalitet – top lyd gengivelse…

Se hos BeKent.dk ❯❯

2: Sennheiser MD42 Reporter Mikrofon

Sidste produkt på vores liste er Sennheiser MD42 Reporter Mikrofon som vi har fundet til 1499,- hos SoundStoreXL.dk.

Se hos SoundStoreXL.dk ❯❯

Dyreste Sennheiser Mikrofon på listen er Headset mikrofon til bla. sennheiser – HSE-330/SK fra BeKent.dk med en pris på 1999.00. Billigste udvalgte Mikrofon er Sennheiser MD42 Reporter Mikrofon som du kan købe for 1499.00 hos SoundStoreXL.dk. Forskellen på de to priser er 500 kr.
Ovenstående Sennheiser Mikrofon data og priser er hentet fra 2 butikker (BeKent.dk, SoundStoreXL.dk). Alle Sennheiser Mikrofon tilbud er opdateret i dag 05-10-2022. Vi tager forbehold for fejl i priser og lagerstatus.

Flere Mikrofon guides:

Fandt du ikke det rigtige Mikrofon blandt de 2 ovenfor? Så kig i nogle af vores andre detaljerede guides til at finde den bedste Mikrofon: