Du er landet på Mikrofonstativ.dk, det helt rigtige sted at finde Philips mikrofon. Vi har udvalgt de 8 bedste produkter lige nu, så du er sikret et godt køb.
De 8 tilbud på listen er udvalgt efter følgende kriterier:

✅ Aktuelle Philips mikrofon tilbud | ✅ Produktkvalitet | ✅ ⭐ Kundeanmeldelser | ✅ Gratis levering / Fri fragt | ✅ 🇩🇰 Danske webshops

1: Philips TAT2206PK true wireless høretelefoner med mikrofon og 18 timers batteri, pink

Den første anbefaling på vores liste har vi fundet hos Powerbanken.dk.

Her kan “Philips TAT2206PK true wireless høretelefoner med mikrofon og 18 timers batteri, pink” fås til 399,- kr.

Forhandlerens beskrivelse:
Den nok mest populære slags høretelefoner kan du selvfølgelig også få fra højkvalitetsmærket Philips. Bittesmå, men storartet lyd – Philips TAT2206PK true wireless høretelefoner med mikrofon | Series 2000 Vi kender det alle.
Iklædt vores gamle fav…

Se hos Powerbanken.dk ❯❯

2: Philips TAT2206GR true wireless høretelefoner med mikrofon og 18 timers batteri, grøn

Anden anbefaling har vi fundet hos Powerbanken.dk, hvor du kan købe Philips TAT2206GR true wireless høretelefoner med mikrofon og 18 timers batteri, grøn til kun 399,- kr.

Forhandlerens beskrivelse:
Den nok mest populære slags høretelefoner kan du selvfølgelig også få fra højkvalitetsmærket Philips. Bittesmå, men storartet lyd – Philips TAT2206GR true wireless høretelefoner med mikrofon | Series 2000 Vi kender det alle.
Iklædt vores gamle fav…

Se hos Powerbanken.dk ❯❯

3: Philips TAE4205WT bluetooth høretelefoner med mikrofon, hvid

Næste anbefaling er “Philips TAE4205WT bluetooth høretelefoner med mikrofon, hvid”.

Dagens bedste tilbud på “Philips TAE4205WT bluetooth høretelefoner med mikrofon, hvid” har vi fundet hos Powerbanken.dk hvor prisen lige nu er 379,- kr.

Forhandlerens beskrivelse:
Nu kan du med et tryk på en knap opleve en bas-oplevelse af dimensioner . Ekstra god bas med trådløse in-ear-hovedtelefoner med mikrofon – Philips TAE4205WT 4000 Serie i hvid Den gode lyd er sikret med de trådløse in ear-hovedtelefoner fra Philips…

Se hos Powerbanken.dk ❯❯

4: Philips TAE1205BK bluetooth høretelefoner med mikrofon, sort

Produkt nummer 4 på vores “Philips mikrofon-liste” er Philips TAE1205BK bluetooth høretelefoner med mikrofon, sort som du lige nu kan købe for 299,- hos Powerbanken.dk

Forhandlerens beskrivelse:
Slip for bøvl med indviklede ledninger og al det pjat, når du bare vil lytte til god musik. Smarte og trådløse in-ear-hovedtelefoner med mikrofon – Philips TAE1205BK De smarte, trådløse høretelefoner fra Philips giver dig ikke blot god komfort, de…

Se hos Powerbanken.dk ❯❯

5: Philips TAE4205BK bluetooth høretelefoner med mikrofon, sort

Forhandlerens beskrivelse:
Nu kan du med et tryk på en knap opleve en bas-oplevelse af dimensioner . Ekstra god bas med trådløse in-ear-hovedtelefoner med mikrofon – Philips TAE4205BK 4000 Serie Sort Den gode lyd er sikret med de trådløse in ear-hovedtelefoner fra Philips’…

Se hos Powerbanken.dk ❯❯

6: Philips Flite Everlite hovedtelefoner med mikrofon – Hvid/Guld

  • Dagens pris: 299,- kr.
  • Fundet hos Gixmo.dk
  • Mærke: Philips

Forhandlerens beskrivelse:
Philips Flite Everlite hovedtelefoner er ultralette med stor lyd i et design, hvor enkelthed møder en forfinet metallisk overflade.
De er skabt til at give dig ren lyd med brugervenlighed for øje, og de kan foldes fladt sammen, når der er behov for det….

Se hos Gixmo.dk ❯❯

7: Philips – Hovedtelefoner Med Mikrofon Tah4105/00 – Blå

  • Dagens pris: 279,95 kr.
  • Fundet hos Gucca.dk
  • Mærke: Philips

Forhandlerens beskrivelse:
Står du og mangler et par nye hovedtelefoner, er disse hovedtelefoner fra Philips lige noget for dig! Produktet kommer i et super smart design og er nemme at pakke væk, når de ikke bliver brugt, da…

Se hos Gucca.dk ❯❯

8: Philips Hovedtelefoner Med Mikrofon – Tauh201 – 1,2 M – Sort

  • Dagens pris: 179,95 kr.
  • Fundet hos Gucca.dk
  • Mærke: Philips

Sidste produkt på vores liste er Philips Hovedtelefoner Med Mikrofon – Tauh201 – 1,2 M – Sort som vi har fundet til 179,95 hos Gucca.dk.

Forhandlerens beskrivelse:
Mangler du et par nye hovedtelefoner, er disse hovedtelefoner fra Philips lige noget for dig.
De kommer i et flot sort design, og har en kabellængde på 1,2 meter, hvilket giver en frihed når den er…

Se hos Gucca.dk ❯❯

Flere produkter.

De 8 produkter ovenfor var vores udvalgte bud på bedste Philips mikrofon i 2022 – men var det rigtige produkt for dig ikke blandt dem kan du også kigge blandt disse Philips mikrofon:

Dyreste Philips Mikrofon på listen er Philips TAT2206PK true wireless høretelefoner med mikrofon og 18 timers batteri, pink fra Powerbanken.dk med en pris på 399.00. Billigste udvalgte Mikrofon er Philips Hovedtelefoner Med Mikrofon – Tauh201 – 1,2 M – Sort som du kan købe for 179.95 hos Gucca.dk. Forskellen på de to priser er 219.05 kr. – de 8 Philips Mikrofon vi har fundet koster i gennemsnit 351.73 kr.
Ovenstående Philips Mikrofon data og priser er hentet fra 4 butikker (Powerbanken.dk, Gixmo.dk, Mackabler.dk, Gucca.dk). Alle Philips Mikrofon tilbud er opdateret i dag 07-07-2022. Vi tager forbehold for fejl i priser og lagerstatus.

Flere Mikrofon guides:

Fandt du ikke det rigtige Mikrofon blandt de 8 ovenfor? Så kig i nogle af vores andre detaljerede guides til at finde den bedste Mikrofon: